19 Aralık 2011 Pazartesi

Cildimize bakalım..Güzelleşelim:)

Giyinmeyi kuşanmayı takıp takıştırmayı sürüp sürüştürmeyi çok seviyoruz biz hanımlar..Hiç sıkılmadan bunlar için çokça vakit harcayabiliyoruz kimi zaman..ama nedense cild bakımlarında bunlar kadar vakit harcayamıyoruz pratik ve kolay olsun istiyoruz..İşte tamda bunun için size çok güzel bir önerim var ne kesenize bir zararı dokunuyor ne de çokça vakit alıyor:).iştee muhteşemm 3'lü...



Bepanthene merhem,Bepanthene Krem ve Bepanthene Plus..Bu muhteşem üçlünün faydası saymakla bitmez.Sivilcelere,cild kuruluğuna,lekelere kırışıklıklara,cild sarkıklığınına birebir gözle görülür farkedilir şekilde faydası var.Şimdi bu kurtarıcı üçlüyü nasıl kullanıcağımızı size anlatayım; Bepanthene kremi ve Bepanthene plusı cam küçük bir kavanoza tamamen boşaltıyoruz, Bepanthen merhemi ise sadece yarısını bu karşımımıza döküyoruz çünkü merhem fazla yağlı olduğundan dolayı kafi miktar yarımdır.Bu üçlüyü karıştırıyoruz.Sabah ve Akşam cildimize sürüyoruz ilk 1 hafta hergün sonraki haftalarda 3 veya 4güne düşürebilirsiniz.ilk başta kiminize sürerken biraz cıvık gelebilir ama inanın cild bunu hemen emiyor.Tabi bu uygulamanın iki karışımdan oluşan vazgeçilmez bir peelingi var onun da haftada 1 gün yapılması gerekiyor..O da....  



Mısır unu ve portakal suyu.. nasıl mı? 2 portakalı sıkıyoruz ve sıktığımız portakal suyuna 1 çorba kaşığı mısır ununu ekleyip karıştırıyoruz ve cildimize sürüp peeling yapıyoruz.Sonuç inanılmaz!:) Deneyin farkı sizde görüceksiniz inşAllah:)

4 yorum:

  1. Bepanthene nin faydalı olduğu kesin zaten pek çok ünlünün de kullandığını duydum.Ayrıca makyaj altına nemlendirici olarak da kullananlar var.Teşekkürler bilgiler için.Benim bloguma da beklerim nacizane.Takipteyim :))

    YanıtlaSil
  2. superisi, hoşgeldin sefalar getirdin bloğuma mutlu ettin beni:)..tabiki zevkle ziyaret edicem inş..rica ederim:)bilgiler paylaşıldıkça anlamlanır..karşılıklı paylaşıcamız güzel hayırlı şeyler olucaktır inş..

    YanıtlaSil
  3. Yayınlerın devamını da bekliyorum bu arada.Bende sıkı takipçinim bundan sonra =))

    YanıtlaSil
  4. sıkı takipçi şuuru insanı daha da kamçılar:) bilmukabil:))

    YanıtlaSil